Mogelijk ontmoet u hem in het veld: Bart Stornebrink, fotograaf namens de Bekenstichting

 

Bart Stornebrink

 

 

 De Bekenstichting wil haar beken zo goed mogelijk onder de aandacht brengen en zij prijst zich erg gelukkig met vrijwilliger Bart Stornebrink, professioneel en gepassioneerde fotograaf. We hebben Bart gevraagd om de beken te fotograferen en dat doet hij graag. In maart bezoekt hij daarvoor de Emsterbeken, maar ook de andere beekclusters komen aan bod.

Wij hebben hem gevraagd zoveel mogelijk delen van de beek te fotograferen. Hij is breed geïnteresseerd en groot natuurkenner. Behalve de beek fotografeert hij landschappen en allerlei aspecten van de menselijke cultuur. Hij maakt zoveel mogelijk gebruik van openbare wegen en paden of beheerpaden van het waterschap, maar soms moet hij een particulier perceel betreden. Dan zal hij uw toestemming vragen. We hopen uiteraard dat u hem toelaat en dat we een fraaie beekrapportage kunnen maken.  

Namens de Bekenstichting bedanken wij u alvast. Wie weet ontmoeten jullie elkaar in het veld.

Wilt u meer weten van zijn werk, of wilt u gebruik maken van zijn diensten, bekijk dan zijn prachtige portfolio: https://www.bartfotografie.eu/f39363702 of kijk op de Beken Atlas Veluwe  en de fotorapportages van bijvoorbeeld de Nergenase Beek te Bennekom, het Zilverbeekje te Hierden, of de Wendhorstbeek te Heerde.

Het Bestuur,
maart 2021